Camera

 

Persoană de contact

consilier Moraru Ionica

Date de contact

Telefon: 0240506618 

E-mail

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

           

Compartimentul Control Comercial și Autorizează, conform orgranigramei aparatului de specialitate al primarului este în subordinea Serviciului Economic.

Activitatea Compartimentului, respectă prevederile Regulamentului aprobat prin Hotarârea de Consiliu nr. 59/28.10.2011 în conformitate cu dispozițiile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață coraborat cu H.G. nr. 333/2003 privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a O.G. nr.99/2000.

Regulamentul reglementează activitatea din domeniul commercial, al serviciilor de piață, cerințele necesare în vederea desfășurării acestei activități, procedura de obținere a avizului program de funcționare, a autorizației de funcționare pentru desfășurarea activității de alimentație publică, inclusiv a autorizației de funcționare pentru desfășurarea de activități temporare pe domeniul public sau privat în Orașul Isaccea și al cetățeanului.

Documentele necesare eliberării Autorizației de funcționare pentru desfășurarea activităților de alimentație publică ( CAEN 5610, CAEN 5630, CAEN932)

Documentele necesare eliberării Avizului program de funcționare pentru desfășurarea activităților comerciale din orașul Isaccea

Documentele necesare eliberării autorizației de funcționare pentru desfășurarea activităților temporare pe domeniul public sau privat în orașul Isaccea